Някои я наричат ​​сладкарката от ада, други – дяволски гений,

...
Някои я наричат ​​сладкарката от ада, други – дяволски гений,
Коментари Харесай

Сурова пуйка или торта? Британски пекар създаде торта, която подлуди интернет.

Някои я назовават ​​сладкарката от пъкъла, други – демонски талант, само че едно е несъмнено – Сара Харди има пъклен гений. Този английски пекар има най-уникалните, най-изчанчените, най-щурите и най-странните хрумвания за сладкиши и торти, които в миналото сте виждали. Искате ли шоколад, който наподобява на човешки мозък? Имате го! Искате ли нещо сладко, което наподобява навръх сърце на прасе? Обади се на Сара! „ Обичам това, което върша. Ставам любопитна и сътворявам завладяващи неща от апетитен шоколад и това ме прави щастлива.

“Правя неща, които не са вкусни… и тогава всички се изненадват от усета. Това е несъмнено нещо неповторимо “, написа Сара на формалната си страница The Edible Museum.

 На хората им е мъчно да повярват, че тази торта не е същинска сурова пуешка

Въпреки че името на Сара Харди е известно отдавна на тези, които се занимават с печене, тя напълно неотдавна взриви обществените мрежи със своята сурова пуешка торта. Звучи тъкмо както наподобява – много непоносимо, само че, Боже, о, толкоз вкусно! „ Преди бях фен ваятел и когато се появиха децата, стопирах да упражнявам заниманието си, само че в последна сметка ми оказа помощ да създавам сладките произведения, които върша с толкоз обич. Обичам работата си! “ споделя Сара.

 На хората им е мъчно да повярват, че тази торта не е същинска сурова пуешка

Както евентуално към този момент сте разбрали, тази пуйка не е това, което наподобява, тъй като тази леко отблъскваща на тип сурова птица в действителност е подробно декорирана торта.

 На хората им е мъчно да повярват, че тази торта не е същинска сурова пуешка

Това реалистично произведение на изкуството е направено от четири пласта блат, затрупан с глазура от маслен крем, който придава на тортата реален розов цвят на кожата.

За да сътвори усещане за изскубана кожа, Сара прави дребни точки от марципан по цялата торта. Това е финалният пласт върху пуйката, след което Сара слага шнур към краката на пуйката и рисува още някои елементи с ядлива багра.

Ето и още някои творби на Сара Харди, които сигурно ще ви впечатлят с реалистичния си дизайн:

2.

3.

4.

 Everyone's freaked out about these unsettlingly realistic dog cakes - BBC Three

Споделете тази публикация с вашите другари!

 

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР