Някои сватби наистина сякаш са излезли от приказките. Като тази

...
Някои сватби наистина сякаш са излезли от приказките. Като тази
Коментари Харесай

Приказки от 1001 нощ: Султанът на Бруней омъжи дъщеря си

Някои сватби в действителност като че ли са излезли от приказките. Като тази на шестата щерка на султана на Бруней - принцеса Фадзила Любабул, която умерено можем да назовем модерна Шехерезада. Церемонията траяла цели седем дни, а булката сменя няколко публични рокли, обичайни носии, бижута и тиари.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @bruneiroyalfamily

Принцеса Фадзила Любабул е деветото от дванадесетте деца на султана на Бруней и втората му брачна половинка Мариам Абдул Азис. Султанът Хасанал Болкиах постоянно е определян като един от най-богатите хора в света. Състоянието му се равнява на към 28 милиарда $. Това е и повода да не пести средства за най-важния ден от живота на щерка си. Сватбените тържества започнали на 16 януари с гала, на която султанът публично благословил влюбените. Тържественото събитие е било маркирано със салюти от 17 оръдия, а празненствата са траяли с гала в огромната позлатена зала на кралския замък.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @bruneiroyalfamily

Brunei News Gazette заяви, че столицата е била украсена с цветни неонови светлини, с цел да бъдат отпразнувани събитията, а в джамията, където се е състояла религиозната гала, са инсталирани арки. По време на тържествата булката и младоженецът нормално се появяват в сходни бродирани брокатени тоалети, с които отдават респект на традициите.

За избраника на принцесата не се знае доста. Става дума Аванг Абдула Набил Махмуд Ал Хашеми, който локалните издания разказват като " хубав чужденец ".

Принцеса Фадзила се дипломира от университета " Кингстън " в Лондон със компетентност интернационалните науки. През 2015 година получава магистърска степен по бизнес администрация от Hult International Business School. Тя може да се похвали и със спортни оценки - капитан е на националния тим по нетбол и показва Бруней в интернационалните надпревари. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @bruneiroyalfamily
Калиста Флокхарт и Харисън Форд – обич, която устоя на времето
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР