Някои от зодиакалните знаци са склонни повече към флирт и

...
Някои от зодиакалните знаци са склонни повече към флирт и
Коментари Харесай

Зодиите любовчии

Някои от зодиакалните знаци са склонни повече към флирт и към бурни любовни връзки. Други избират да са съсредоточени единствено в един човек и не мислят за други.

Овенът демонстрира възприятията си безотговорно и е податлив към изневери. Ако сътрудникът ви е Овен, би трябвало да сте наясно, че за него е изцяло обикновено да обича вас и да флиртува с други.

Телецът е прочут с това, че избира постоянния сътрудник пред опцията да флиртува всяка вечер с някой друг човек.

Близнаците непрекъснато се трансформират и са типичните любовчии. Те обичат да сменят сътрудниците си като носни кърпички и флиртът с тях трае доста малко. Те са експерти по разтрошаване на сърца.

Ракът е любовчия с непостоянни усеща. В същото време той търси огромната обич и не харесва безсмисления флирт. За Рака е изцяло обикновено през днешния ден да е влюбен в един човек, а на следващия ден – в различен.

 Зодии Любовчии

Родените под знака на Лъва са непоправими любовчии. За тях е значимо да са в ролята на ловци – без значение от пола. Влюбеният Лъв е подготвен на всичко, с цел да зарадва обичания си човек, само че по-късно внезапно изстива към него.

Родените под знака на Девата се отнасят съществено към любовта. Те са прекомерно прецизни към избора на сътрудник. Но в това време са склонни към случки отвън сериозната връзка.

Везните непрекъснато са в търсене на идеалния сътрудник. Те се стремят към сантиментална връзка и отдават възприятията си, без да са сигурни, че това е верният човек.

Скорпионът е спорен в любовта. Той крие възприятията си, само че в това време се демонстрира скрито като притежател и ревнивец. Не е податлив към флиртове, само че в случай че нещата с обичания му човек не вървят, ще се впусне в първата допустима случка.

Стрелецът избира уюта на спокойната връзка, в сравнение с романтиката на флиртовете с разнообразни хора.

Козирогът разкрива възприятията си мъчно. И макар че основава усещане, че за него най-важно е фамилията, той на драго сърце си разрешава забежки, на които не отдава огромно значение.

Водолеят е мечтател в любовта. За него флиртът и инцидентните връзки са нещо неприемливо – той желае да е единствено с индивида, на който държи.

Рибите са основани за обич. Когато флиртуват, те се усещат в свои води. Когато се влюбват, те постоянно си мислят, че този път са попаднали на огромната обич. След това ненадейно се разочароват – до идващото влюбване.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР