Някои членове на Конгреса са изправени пред нарастващ контрол от

...
Някои членове на Конгреса са изправени пред нарастващ контрол от
Коментари Харесай

Конгресменът от Републиканската партия нарече водещия на Fox News „клоун“ в изпълнен с псувни изказвания в Instagram

Някои членове на Конгреса са изправени пред възходящ надзор от страна на членове на двете партии през последните години поради притежаваните от тях огромни портфейли от акции, до момента в който са на поста – в в доста случаи тези вложения включват дялове в компании, които са елементи от промишлености, в чието контролиране тези членове имат директна или непряка роля, като опазване на здравето, финансови услуги или аерокосмически технологии.

През 2022 година следствие на New York Times откриха, че близо 100 членове на Конгреса или техните близки членове на фамилиите са търгували с акции в предприятия или промишлености, които са били директно наранени от области на контрол, свързани със съответните им задания в комисиите на Конгреса.

Г-н Креншоу назова Уотърс „ е* **Клоун, обезверен за стръв за тракване ” в гневната си имитация, като прибавя, че в никакъв случай не е имал повече от $20 000 вложения в акции, до момента в който е служил в Къщата. Самият сегмент, който беше излъчен в Jesse Watters Primetime, загатна единствено господин Крен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР