Някои американци се възхищават на звездната двойка, други пък не

...
Някои американци се възхищават на звездната двойка, други пък не
Коментари Харесай

Смях на чужд гръб: 8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп

Някои американци се възхищават на звездната двойка, други пък не сдържат хапливите си мнения. И без значение от мнението на хората, те се къпят в искра, власт и медийно внимание.

Преди няколко дни споделихме с вас, че първата дама на Съединени американски щати има двойничка, с цел да се отърве от обществените изяви със брачна половинка си. Интригата се популяризира като вирус в мрежата и е наречена #FakeMelania.

Това не е първият опит на консуматори в обществените мрежи да осмеят взаимоотношенията им. Хаштагът #SaveMelania (Спаси Мелания) е подигравателен апел за освобождение на нещастната брачна половинка, която страда поради токсичната връзка, в която се намира.

Е, Доналд и Мелания Тръмп несъмнено не са известни с обществените си прояви на фамилиарност, само че в последно време и дребното такива наподобяват меко казано необичайно и сконфузно.

Днес ще ви напомним някои от най-неловките моменти от 2017-та година до през днешния ден:
 8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР