Някога известен строител от Флорида е зад решетките за предполагаемо

...
Някога известен строител от Флорида е зад решетките за предполагаемо
Коментари Харесай

Строител от Флорида, за когото се твърди, че е измамил звездата от „Под палубата“ Санди Яун и други от милиони арестувани

Някога прочут строител от Флорида е зад решетките за хипотетично измами звездата от „ Под палубата “ Санди Яун и повече от дузина други като не съумели да завършат първокласните си домове в нагла машинация за 15 милиона $, споделиха чиновници.

51-годишният Спенсър Калвърт беше арестуван в четвъртък следобяд в затвореното си имение в Джаксънвил за 3,3 милиона $ и упрекнат в няколко обири и измами.

Новината развълнува Яун, която сподели, че е платила 1,6 милиона $ за дома си в Nocatee, който беше оставен на половина приключен и неспособен за живеене, преди Калвърт ненадейно да потъмнее.

„ Ние сме толкоз щастливи! “ Yawn сподели пред The ​​Post по време на полет до Лас Вегас, с цел да отпразнува рождения си ден със брачната половинка си Лия Шафер.

Други, които са сключили контракт с Калвърт, споделиха на The Post, че са били неплатежоспособни, откакто са платили авансово за плановете си и са имали малко какво да покажат за покупката години по-късно.

Калвърт, президен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР