Новото ранчо на Марк Зукърбърг в Хавай, което отглежда говеда

...
Новото ранчо на Марк Зукърбърг в Хавай, което отглежда говеда
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг е изправен пред негативна реакция заради отглеждането на крави на бира и ядки от макадамия в ранчото на Хаваите

Новото ранчо на Марк Зукърбърг в Хавай, което отглежда говеда от „ международна класа “ на бира и ядки от макадамия, е изправено пред отрицателна реакция поради подхранването на климатичните промени.

39-годишният създател на Фейсбук разгласи в Instagram в сряда, че той и фамилията му ще отглеждат крави wagyu и angus в техния комплекс за милиони долари в Кауаи, Хавай.

В своето изненадващо ново пътешестване за „ основаване на едни от най-висококачественото говеждо месо в света “, милиардерът сподели, че говедата му ще бъдат отглеждани с брашно от макадамия и бира, които също се отглеждат в неговия парцел Ko’olau Ranch.

„ Искаме целият развой да бъде местен и отвесно интегриран “, сподели Зукърбърг, чието положение е близо 130 милиарда $, дружно със фотография, на която се любува на приблизително изпечена пържола. „ Все още сме при започване на пътуването и е занимателно да го подобряваме всеки сезон.

„ От всички мои планове този е най-вкусният. “

Бащата на три деца също разгласи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР