Новолунието е като ново начало, което ни се дава всеки

...
Новолунието е като ново начало, което ни се дава всеки
Коментари Харесай

Какво трябва да правите по време на новолуние?

Новолунието е като ново начало, което ни се дава всеки месец. По какъв метод може да се възползвате от силата в този ден?

Новолунията се случват един път на всеки 28-30 дни. От позиция на астрологията новолунието е една от многото етапи на луната – по-специално тази, в която луната и слънцето са в съвпад. Новолунието бележи началото на нов лунен цикъл и е уместно време за слагане на цели. Интересното е, че доста хора, даже неумишлено, са в благозвучие с тази сила и са склонни да основават нови привички, да стартират нови планове и да предизвикват промени в живота си почти към времето на новолуние.
Какво би трябвало да вършиме по време на новолуние?   Задайте желание
Всеки месец ни се дава спомагателен подтик сила, подобаващ за установяване на желанията. Най-добре е да се фокусирате върху едно или две планове на новолуние – нещата, които са най-важни за вас в идващите 30 дни. Отделете време, с цел да изброите планове, които би трябвало да бъдат ясни, къси и съответни. По този метод освен ще изпратите ясно обръщение към вселената какво желаете, само че и ще държите по-голям фокус върху задачата си.
Запалете свещ
По време на новолуние луната в небето е невидима. В най-мрачната нощ от месеца е добре да внесете по някакъв метод светлина в живота си. Запалването на свещ е доста уместно деяние. Докато го вършиме, изразете своята признателност и кажете още веднъж своето желание за новия лунен цикъл.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР