Новоизбраният президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Новоизбраният президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Байдън обявява завръщането на една Америка, готова да води света

Новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в разгласи през вчерашния ден "завръщането " на една Америка, подготвена да бъде световен водач след годините на ръководство на Тръмп, като показа определения от него умел екип, който ще управлява дипломация и националната сигурност в бъдещото му държавно управление.

На огромна сцена в своята цитадела в Уилмингтън 78-годишният демократ отдели по няколко думи за всяко от първите шест огромни имена, номинирани да го съпровождат при идването му в Белия дом на 20 януари.
Ключовото му обръщение беше завръщането на мултилатерализма, противоположно на "Америка преди всичко " на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Той изрази също "твърда решителност " да се бори против измененията в климата.
"Това е един екип, който отразява обстоятелството, че Америка се завръща, подготвена да води света ", съобщи Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, придружаван от бъдещата си вицепрезидентка Камала Харис.

Тази първа серия от номинации включва няколко опитни политици, служили по време на мандата на Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият, като Антъни Блинкън, който ще оглави дипломацията.

"Не можем да решим сами проблемите на света ", съобщи някогашният номер две в Държавния департамент на Съединени американски щати. "Мултилатерализмът се завръща, дипломацията се завръща ", добави бъдещата американска представителка в Организация на обединените нации Линда Томас-Грийнфийлд.
Показвайки уговорката си да се бори против "климатичната рецесия ", една "екзистенциална опасност ", бъдещият 46-и президент на Съединени американски щати сътвори роля на специфичен делегат за Джон Кери. Този някогашен първи посланик беше подписал, от името на Съединени американски щати, съглашението за климата, контрактувано през 2015 година.

Новоизбраният президент е заречен да се върне още в първия ден на мандата си в Парижкото съглашение и да реализира въглеродната индиферентност в Съединени американски щати до 2050 година.
Заявявайки, че желае да даде по-важно място на дамите и малцинствата, някогашният вицепрезидент на Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият номинира първия латиноамериканец отпред на министерството на вътрешната сигурност, Алехандро Майоркас, както и първата жена, началник на разследващите служби - Аврил Хейнс.

Демократът планува също по този начин, съгласно източник от неговия антураж, да номинира за министър на финансите председателката на централната банка Джанет Йелън.
Като избира тези квалифицирани и с управнически опит персони, Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в демонстрира завръщане към една по-традиционна политика от тази на предшественика си Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, дошъл във Вашингтон с обещанието да скъса с върхушката.

Демократът обаче отхвърли концепцията, че със своя екип просто повтаря още един мандат на Обама.
"Изправени сме пред тотално друг свят ", съобщи той пред Ен Би Си в първото си изявление след изборите. "Президентът Тръмп промени обстановката. Тя стана Америка преди всичко, Америка сама ".
След две седмици на невиждано в американската история отказване, в понеделник вечерта настоящият президент най-сетне даде зелена светлина на започването на процеса на преход към администрация на Байдън.
Без обаче да признае провалянето си на президентските избори от 3 ноември.
Милиардерът републиканец обаче натрупа правосъдни неуспехи и възмущения в основните щати, чиито резултати той оспорваше.
След Мичиган в понеделник, през вчерашния ден Пенсилвания и Невада също потвърдиха успеха на Байдън.

В съответни измерения, тази "зелена светлина " деблокира средства за екипа на Байдън и му отваря вратите на администрацията на Тръмп, с цел да се координира по горещите тематики, като идната акция за имунизация против Ковид-19.

По този метод Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще получи най-сетне и достъп до секретна военна информация, може би още в сряда, показа той с Ен Би Си.
В изявлението си новоизбраният президент съобщи, че преходът "вече е почнал ". "До момента не е имало неодобрение. И не чакам да има ", добави той.
Опитният политик затвърди облика си на обединител: "Искам тази страна да бъде единна ".

Той подсети, че ще се опита още през първите си 100 дни да прокара промяна на имиграционните закони, с цел да се легализира обстановката на към 11 милиона лица без документи, живеещи в Съединени американски щати. Трудна задача, в случай че през януари Конгресът остане разграничен сред демократи и републиканци.

Представители на администрацията на Тръмп в Пентагона, Държавния департамент и министерството на опазването на здравето оповестиха през вчерашния ден, че ще сътрудничат. Но някои от тях насочиха и хапливи забележки.
"Повече мултилатерализъм, единствено с цел да могат да прекарват време с приятелите си на вечери с коктейли? Това не е в най-хубавия интерес на Съединени американски щати ", съобщи ръководителят на американската дипломация Майк Помпейо, заявявайки, че администрацията на Тръмп се е пробвала да реализира "реални резултати ".
Изглеждайки все по-изолиран в опитите си да отхвърля провалянето, Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския не сподели през вчерашния ден и дума за изборите по време на двете си обществени прояви.
45-ият президент на Съединени американски щати приветства новия връх на Нюйоркската борса и постигнатия прогрес към основаването на ваксина против Ковид-19.
И той повтори, както в градините на Белия дом, по този начин и в Туитър, своя основен девиз: "Америка преди всичко! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР