Новоизбраните съветници и кметове в община Лесичово положиха клетва. С

...
Новоизбраните съветници и кметове в община Лесичово положиха клетва. С
Коментари Харесай

Новоизбраните кметове и съветници в Стрелча и Лесичово се заклеха

Новоизбраните съветници и кметове в община Лесичово поставиха клетва. С цялостна поддръжка за ръководител на Общинския съвет в Лесичово бе определена Димитрия Тошкина от " Българска социалистическа партия за България ".

В наличието на регионалния шеф Валентина Кайтазова, кметовете и общинските съветници от община Лесичово подписаха клетвени заявления и поставиха тържествена клетва. Врекоха се да служат на народа кметовете на Лесичово, Щърково, Калугерово, Памидово, Церово Динката, Боримечково и 11-те общински съветници.

Церемонията стартира с водосвет за здраве и благополучие. В знак на последователност и вяра за разцвет в новия мандат, участниците в тържествената клетва засадиха кедрово дърво.

Новите общински съветници и кметове в община Стрелча също се врекоха до съблюдават законите на Република България и да работят за благоденствието на жителите на общината. Те подписаха клетвените си листа пред регионалния шеф и ръководителя на ОИК-Стрелча.

Първото съвещание на локалния групов орган на локалната власт бе ръководено от Иван Радин от " Българска социалистическа партия за България ". За ръководител на общински съвет Стрелча беше определен Иван Фингаров от Политическа партия " Обединени земеделци ". Той бе определен с гласовете на 6-ма съветници от общо 11.

Областната шефка на Пазарджик Валентина Кайтазова, която участва на двете церемонии, пожела на бъдещите локални управници да бъдат смели и рационални в дейностите и решенията си, да преодоляват разликите си и да поддържат реализацията на най-вяжните планове за общините си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР