Ново предаване за деца започва по БНТ през януари. То

...
Ново предаване за деца започва по БНТ през януари. То
Коментари Харесай

БНТ пуска предаване за тийнейджъри - Медии

Ново предаване за деца стартира по Българска национална телевизия през януари. То се споделя " Това го знам " и ще се излъчва в неделните следобеди от 17:00 ч.

Водещият на детското предаване е известният артист Бойко Кръстанов, който отваря вратите на най-модерната и занимателна класна стая в България на 15 януари, с цел да предложения учениците на вълнуваща и динамична борба за проява на познания, разкриват от малкия екран.

Предаването е под формата на забавно-образователна тийнейджърска викторина и има цел да даде на феновете нов взор върху образователния материал посредством съвременна и интерактивна телевизионна игра. Участниците ще би трябвало да преодоляват разнообразни провокации във всяко равнище от играта, да събират животи и най-много да се забавляват с помощта на знанията, които са натрупали в учебно заведение.

Форматът включва разнородни въпроси, логичен задания, музика и огромна доза развлечение. Всичко това е игрален правилник на съревнование по познания в стилистиката на видео игра, съчетана с детайли от спецификите на живота в обществените мрежи. Участниците в детско-юношеското просветително предаване са на възраст межди 15 и 17 години, а планът слага фокус върху образованието като занимателен развой в развлекателния сегмент на телевизионния ефир.

„ Това го знам “ е взаимна продукция на Българската национална телевизия и продуцентската компания „ ПАНДА ВИДЕОС “ и се реализира с формалната поддръжка на Министерството на образованието и науката.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР