Ново, хипотетично към този момент, психично състояние заплашва да изправи

...
Ново, хипотетично към този момент, психично състояние заплашва да изправи
Коментари Харесай

Нова опасност след ковид! Удря психиката и сърцето

Ново, хипотетично към този миг, психологично положение заплашва да изправи стотици хиляди във Англия със сърдечни проблеми, предизвестяват лекари от Острова.

Над 300 000 индивида може да се окаже, че страдат от „ постпандемично стресово разстройство “ – положение, което може да провокира кариоваскуларни проблеми, причинявайки удари и инсулти, заяви flagan.bg. Но що за знамение е въпроснoто постпандемично разстройство?

На този стадий никой няма ясна формулировка. В едно обаче медиците са сигурни – то било същинско и представлявало сериозна опасност за здравето. „ Най-засегнати ще са хората сред 30 и 45 години. Възможно е да забележим още следващата година растеж от над 4.5% при сърдечните проблеми. Опасявам се, че може да има трагичен скок при коронарните болести, в случай че случаите не се засекат рано. ППСР към този момент е действителен проблем “, споделя Марк Рейнър – някогашен психотерапевт към Министерството на здравеопазването.

Според лекари постпандемичното стресово разстройство било психичен проблем, породен от пандемията. И до момента в който не било публично прието като здравословно положение, това напълно скоро трябвало да се случи, настояват неназовани от Standart.co.uk лекари.„ В практиката ми виждам от ден на ден тромбози и все по-млади пациенти влизат в болница с такива проблеми и се нуждаят от интервенции и медицински интервенции спрямо времената преди пандемията. Това е непосредствено разследване на нарасналите равнища на стрес и тревога, породени от резултатите на ППСР. Имаме учредения да имаме вяра, че и редица пациенти са умряли вкъщи си от положения като пулмонарен емболизъм (съсиреци в белите дробове) и сърдечни инфаркти “, споделя Тахир Хюсейн – старши съдов хирург към болничното заведение Норуик Парк в Хароу.

И до момента в който положението към момента не е прието, то наподобява към този момент демонстрира своите отрицателни резултати. Изследвания демонстрират, че най-застрашени са хората със признаци на меланхолия, а по публични данни във Англия над 7.6 млн. индивида живеят със сърдечно-съдово заболяване. От затруднения пък всяка година там умират над 160 000 индивида – близо една четвърт от всички смъртни случаи в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР