Новият ръководител на отдела за многообразието на администрацията на Държавния

...
Новият ръководител на отдела за многообразието на администрацията на Държавния
Коментари Харесай

Новият ръководител на отдела за многообразието на Държавния департамент вярва, че САЩ са „провален исторически модел“ с „колонизиращо минало“

Новият началник на отдела за многообразието на администрацията на Държавния департамент по-рано назова Америка „ провален исторически модел “ и изиска унищожаването на традицията „ на всеки стадий “ на олтара на антирасизма.

Държавният секретар Антъни Блинкен разгласи предходната седмица назначението на Закия Кар Джонсън за техен основен чиновник по многообразието и включването. Блинкен похвали Кар Джонсън за това, че носи „ експертиза и нова позиция за това по какъв начин построяваме работна мощ, която отразява Америка “.

Кар Джонсън преди този момент е била старши консултант на тогавашния президент Барак Обама и шеф на първия отдел за раса, етническа принадлежност и обществено приобщаване в Държавния департамент.

Блинкен също означи нейния опит след напускането Държавният департамент на Обама. „ Предишната й работа за поощряване на предприемачеството и достъпа до благоприятни условия за едва показаните групи от популацията, както и нейният ангажимент з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР