Новият общински съвет на община Брацигово, кметът на общината Надежда

...
Новият общински съвет на община Брацигово, кметът на общината Надежда
Коментари Харесай

Новоизбраните съветници и кметове в община Брацигово се заклеха

Новият общински съвет на община Брацигово, кметът на общината Надежда Казакова, кметовете на селата Бяга, Исперихово, Козарско, Розово и Равногор поставиха тържествена клетва в наличието на регионалния шеф, ръководителя на ОИК Брацигово и поданици на общината. След полагането на подписи на клитветия лист, съвещанието бе ръководено от най-възрастния консултант Иванка Керенчева.

" Имате нелеката и виновна задача да работите и съграждате в Брацигово. Място, където всеки българин се прекланя пред подвига и героизма на Васил Петлешков. Място, където творят, образоват и градят брациговските майстори строители, оставили на поколенията неповторимо архитекгурно завещание. Следвайте образеца на бележитите си съграждани за единство, за развиване, за отдаденост в името на хората. Надграждайте постигнатото. Надявам се с поддръжката на страната, на неправителствения бранш и на всички вас да се увенчае с триумф концепцията за основаване на учебен център за архитектурно строителна реституция в постройките на нефункциониращия към този момент строителен колеж в град Брацигово ", сподели в приветствието си регионалният шеф Валентина Кайтазова.

Тя пожела на новите общински съветници и кметове да работят отговорно и с мисъл за хората, които са им дали своят вот доверие.

Кметът Надежда Казакова благодари на жителите на общината за поддръжката, търпението, разбирането.

" Изборите свършиха, време е да преодолеем още веднъж разликите си и да работим за възстановяване живота на всички поданици на нашата община ", сподели Надежда Казакова.

За ръководител на общински съвет Брацигово бе определена инж. Веселина Дамова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР