Новият ми, осми сингъл не е не е комерсиална музика,

...
Новият ми, осми сингъл не е не е комерсиална музика,
Коментари Харесай

Заека от анимационерите: Мисля, че е време за албум

Новият ми, осми сингъл не е не е комерсиална музика, а по-скоро underground. Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Николай Бекриев – Заека от Анимационерите. Сингълът носи името " Ту е прозаичност, ту е стих ".

 
Всичките ми осем песни от плана " Now in Bulgaria " са правени от тандема Васил Стефанов и Стефка Николова. Всеки път ми споделят, желаеме да снимаме, когато концепцията ни към този момент ни е ясна и приключена. И по този начин се ражда творчеството, което сме основали, описа той.  На представянето на " Ту е прозаичност, ту е стих " се явиха двойка от Варна, които споделиха, че особено са пристигнали да ми кажат, че харесват видеата, и че изобщо всичките ми песни се клипират. Тъй като в този момент песните ми станаха 8, мисля, че към този момент е време за албум. Всичко съм измислил, остава да дозапиша няколко неща. Смятам, че е рационално да има 10 авторски песни и един ремикс. Смятам, че е разумно човек да приключва всеки стадий от живота си, сподели Бекриев.  Надявам се да има нови песни и с Анимационерите. Имаме и концерти скоро с тях. Това е група, която е тежка машина, Знакова група от края на 90-те. Иновативна за това време. Това доста ми харесва и се гордея с това, показа той.  Всички актьори, които вършат музика сега съставляват едно малко ходило в посоката да се основава нашата българска просвета. Едва в този момент от 90-те насам се основава почвата да се появят международни актьори, които са родени в България и са почнали пътят си в изкуството отсам, означи музикантът.
Проектът се споделя NiB, тъй като аз се споделям Николай Бекриев, и след това осъзнах, че това са букви и на Now in Bulgaria (сега в България), сподели още той. 

 

Интересното за това видео е, че снимките бяха нощни и беше пъклен студено, описа той.
Концепцията е, че в гората има уютно място, което наподобява на стая. В деня, в който трябваше да снимаме, вместо да отида на снимачната площадка отидох в болница със сина ми. Така че случват се такива неща при нас артистите, които не можем да предвидим, показа Бекриев.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР