Новият Ерген на bTV – пианистът Евгени Генчев и момите,

...
Новият Ерген на bTV – пианистът Евгени Генчев и момите,
Коментари Харесай

Продуцентите на „Ергенът“ прецакаха здраво участниците във втория сезон

Новият Ерген на bTV – пианистът Евгени Генчев и момите, кандидатки за сърцето му, нямат време да се извърнат от работа.

Снимките на втория сезон освен, че към този момент са стартирали, а са денонощни. Водещият Наум Шопов също се жалва, че постоянно е на работа в дребните часове на нощта. Повече от явно е, че аргументите за това са финансови, защото продукцията бърза с работата, с цел да може да редуцира разноските за наем на локация.

Тъй като наемът на имението, което е било наето за втория сезон на риалитито е прекомерно висок, екипът работи повече от експресно.
От изявления в обществените мрежи стана ясно, че тази година „ Ергенът “ се снима в Бодрум. Бърза инспекция сочи, че предлаганите там къщи за 100 хиляди лв. седмично, даже не могат да се приближат до лукса на имението „ Гьокче Джамиле “, в което снимаха предходната година. Наемът там по време на високия сезон доближи 270 хиляди евро. 

Поради тази причина фотосите за втория сезон на „ Ергенът “ са почнали през септември, когато цената е по-ниска. Изглежда, че сюжетът ще се повтори още веднъж с единствената разлика, че в новия сезон постройката е още по-скъпа. 

Освен, че работата на екипа е денонощна, прави усещане, че са наели локални хора за всички вероятни позиции, с цел да могат да спестят от разноските по командировъчни и хотелски стаи. Запознати настояват, че Евгени Генчев и 20-те моми в шоуто, са непрестанно заети. 

Като на същинска звезда на него въпреки всичко му оставяли по няколко часа за отдих, до момента в който момите нямали време даже да се нахранят обикновено, а камо ли за естествен сън. Когато не са на снимачната площадка, са на грим и прически, което лишава часове. Оставали им само по 4-5 часа, в които вероятно да дремнат.

Що се отнася до храненето, се задоволявали единствено с това-онова, което успявали да боцнат по време на фотосите на коктейлите с Ергена.
Момите били докарани на ръба на нервна рецесия поради жестокия режим, на който са подложени. Единственото, което ги успокоявало бил фактът, че този пъкъл ще продължи единствено няколко седмици.

Припомняме, че през предходната година снимачният развой продължи към месец, а шоуто бе предавано в продължение на три месеца. По всяка възможност практиката ще се повтори и през новия сезон на „ Ергенът “.
Източник: Уикенд 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР