Новите санкции срерщу Русия ще бъдат унищожителни. Заместник-държавният секретар на

...
Новите санкции срерщу Русия ще бъдат унищожителни. Заместник-държавният секретар на
Коментари Харесай

Нюланд: Новите санкции срещу Русия ще бъдат унищожителни

Новите наказания срерщу Русия ще бъдат унищожителни. Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд твърди, че новите антируски наказания ще бъдат „ унищожителни “.

„ Ще имаме унищожителен нов кръг от наказания. Стотици и стотици и стотици от тях през идващите няколко дни “.

Товаказа Нюланд на събитие на Центъра за стратегически проучвания.

Според Нюланд „ по-голямата част “ от глобите са предопределени против съветската отбранителна промишленост, „ с цел да запълнят пропуските в режима на наказания, които са били заобиколени “. Според нея в бъдеще Съединени американски щати ще вкарат и други наказания във връзка със гибелта на Алексей Навални.

Според ямалския отдел на Федералната работа за осъществяване на наказванията на 16 февруари след разходка Навални се почувствал зле. Загубил схващане и умрял.

По предварителни данни на източник  наказаният е получил кръвен съсирек. А точната причина за гибелта е в развой на определяне. Прокуратурата на Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг провежда процесуално следствие по този факт. Ще бъдат открити всички условия към гибелта на Навални.

Навални се озова в пандиза, откакто условната му присъда по делото  беше сменена през 2021 година с действителен затвор поради нарушавания на режима на условна присъда. След няколко процеса по други наказателни обвинявания, в това число основаване на екстремистка общественост, машинация и пренебрежение към съда (обида на съдията, който го съди за клюка на деец от войната), окончателният период на пандиза се усили на 19 години. А режимът в колонията се промени на специфичен.

Източник: CSS/Превод: SafeNews

Още вести четете в категория Свят

За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР