Новата година може да започне трудно за Доналд Тръмп. Бившият

...
Новата година може да започне трудно за Доналд Тръмп. Бившият
Коментари Харесай

Тръмп е изправен пред глоба от 250 милиона долара, забрана за правене на бизнес в Ню Йорк, когато съдията издаде присъда този месец

Новата година може да стартира мъчно за Доналд Тръмп.

Бившият президент е изправен пред 250 милиона $ наказания и възбрана за осъществяване на бизнес в Ню Йорк, когато съдията, наблюдаващ процеса против него за гражданска машинация, произнесе присъда по делото по-късно през януари.

Процесът във Върховния съд на Манхатън — който беше в пауза от 13 декември — би трябвало да бъде възобновен със заключителни причини на 11 януари и съдията Артър Енгорон сподели, че се надява да има решение по делото без правосъдни заседатели до края на месеца.

Генералният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс търси минимум 250 милиона $ за възобновяване на хипотетични непозволени облаги от 77-годишния Тръмп и неговите съобвиняеми, в това число двамата му най-големи сина Ерик и Доналд Тръмп младши.

Републиканският любимец за президентските избори през 2024 година е упрекнат в преувеличаване на цената на активите си с милиарди в годишните финансови доклади, с цел да получи по-добри условия з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР