Новакът в Първа лига Крумовград, който води битка за място

...
Новакът в Първа лига Крумовград, който води битка за място
Коментари Харесай

Крумовград ще домакинства в Коматево и през следващия сезон

Новакът в Първа лига Крумовград, който води борба за място в първата шестица, ще продължи да семейства в Коматево и през идващия сезон, оповестява " Тема Спорт ".

Както е известно, тимът от Източните Родопи приема противниците си въз основата на Ботев Пловдив " Никола Щерев-Старика ", която има лиценз за елита.
 Крумовград пропиля два гола задатък, само че въпреки всичко съумя да пречупи Хебър в зрелищен мач
Крумовград пропиля два гола задатък, само че въпреки всичко съумя да пречупи Хебър в зрелищен мач

Новакът в елита с първа победа след три следващи равенства

Такъв обаче няма по какъв начин да получи оборудването в Крумовград, където отборът приемаше противниците си във Втора лига. То няма осветяване и условия за гостуваща аудитория. Общината и клубът работеха по план за нов стадион в градчето, само че към този момент няма развиване, като такова се чака най-рано след половин година. Затова и от Крумовград са декларирали пред БФС отново базата в Коматево.

Отборът обаче може да играе и бараж за Лигата на конференциите, в случай че приключи седми. Тогава той ще гостува в плейоф на третия или четвъртия. В документите за евролиценз Крумовград е показал като първи вид стадион " Васил Левски " в София.

В понеделник новакът гостува на Ботев Враца. Воденият от Станислав Генчев отбор ще е без санкции Серкан Юсеин. Той бе глобен от ДК за 2 мача поради насъбрани 9 жълти картона.

Спортно-техническото управлението на крумовградчани е почнало и работа по лятната подготовка. Почти несъмнено тимът ще се готви в България и няма да има лагер в чужбина. Тепърва ще се прецизира с кои играчи съставът ще се раздели и какво е нужно като селекция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР