Нова Зеландия съобщи, че прави незабавни промени в програмата си

...
Нова Зеландия съобщи, че прави незабавни промени в програмата си
Коментари Харесай

Нова Зеландия затяга визовия режим на фона на почти рекордна миграция

Нова Зеландия заяви, че прави незабавни промени в програмата си за издаване на визи за претовареност след съвсем рекордната миграция през предходната година, която съгласно нея е " неустойчива ", предава Ройтерс.

Промените включват ограничения като въвеждане на условие за притежаване на британски език за нискоквалифицирани работни места и установяване на най-малък предел на умения и професионален опит за множеството работни визи за работодатели. Максималната дълготрайност на престоя за множеството нискоквалифицирани длъжности също ще бъде понижена от пет на три години.

" Правителството се концентрира върху привличането и задържането на висококвалифицирани мигранти, като да вземем за пример учители в междинните учебни заведения, където има дефицит на квалифицирани фрагменти ", се споделя в изказване на министъра на имиграцията Ерика Станфорд.
" В същото време би трябвало да подсигуряваме, че новозеландците са сложени на първа линия за работни места, където няма дефицит на умения ", сподели тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР