Нова седмица, ново предизвикателство пред ЦСКА. В сряда, 28 ноември,

...
Нова седмица, ново предизвикателство пред ЦСКА. В сряда, 28 ноември,
Коментари Харесай

Венци Георгиев: ЦСКА иска бляскава европейска победа

Нова седмица, ново предизвикателство пред ЦСКА. В сряда, 28 ноември, волейболистите на Александър Попов ще се изправят против белгийския Льовен в първия кръг на Чалъндж Къп.

" Тимът ни ще се опита да запише поредна блестяща европейска победа в зала " Христо Ботев ". За задачата ще имаме потребност и от поддръжката на правилните ни почитатели, които сме уверени, че няма да ни оставят да се борим сами ", пишат " алените " на формалната си страница.

 ЦСКА - Левски @@@

Според диагонала Венцислав Георгиев, " армейците " имат шансове да отстранят противника си, въпреки към момента да не познават в елементи мощните и слабите му страни.

" Очакванията са да покажем добра игра. Не познаваме въобще съперника, занапред ще го опознаем и няма по какъв начин да имаме съответни упования. Ще играем за победа пред нашата аудитория и се надявам да покажем добра игра. Имаме потребност от повишение на самочувствието, само че откъм игра има накъде да се подобряваме. Надявам се, че с всеки мач ще се случва това нещо. Към момента се движим добре. Доста сме сработени и това е плюс пред другите тимове, които взеха много чужденци. Справяме се добре, само че може и доста по-добре. " Христо Ботев " не е наш дом, само че пък ще има повече аудитория, което може да е по-голям плюс и ще ни поддържат повече хора. Не желая да давам прогноза, уповавам се да покажем добра игра. Разбира се, ще се опитаме да ги отстраним. Това е задачата, уповавам се да я осъществим ", сподели Венцислав Георгиев пред клубния уебсайт.

 ЦСКА - Левски @@@

Битката с Льовен е в сряда, 28 ноември, от 19:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР