Нова информация за смразяващия случай от Червен бряг, при който

...
Нова информация за смразяващия случай от Червен бряг, при който
Коментари Харесай

Нови разкрития: Убитата в Червен бряг Деси бяга от Испания с децата си

Нова информация за смразяващия случай от Червен бряг, при който мъж умъртви жена си, след което се самоуби.

Според осведомени Деси и Коци били дружно от 2002 година, като от към 20 години живеели в Испания. През 2016 година сключили цивилен брак, а към края на предходната година Маринова се завърнала в България, само че единствено със синовете си, предава " 24 часа ".

" Тя безусловно избяга от него поради проблемите, които имаха - споделя другарка на дамата. - Те са дружно от ученическите си години. Любовта им пламна още когато бяха дребни, само че в един миг ревността му стана нетърпима. Два пъти подаваше молби за бракоразвод, само че след това ги оттегляше. Разказваше пред околните си, че той й е правил мнения за облеклото, за погледите на други мъж върху нея. Имало е забележки за външния й тип. Ставаше въпрос за зверска ревнивост. Накрая Деси реши да се прибере в България при родителите си, само че той не можа да понесе това. Тя искаше ново начало. Дори неотдавна стартира работа в една пекарна. Просто пожела да се устрои и да продължи живота си без него. "

В началото на 2024 година дамата е подала и молба до районния съд на Червен бряг за издаване на заповед за отбрана от домашно принуждение, научи " 24 часа ". Малко по-късно обаче я отдръпва. Така делото било прекъснато, а отбраната " обезсилена ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР