Нов театър НДК открива лятната си сцена с 300 седящи

...
Нов театър НДК открива лятната си сцена с 300 седящи
Коментари Харесай

Нов театър НДК открива лятната си сцена

" Нов спектакъл " НДК открива лятната си сцена с 300 седящи места. Първата режисура ще бъде " Търновската кралица " по едноименния разказ на Емилиян Станев, на 1-ви юли от 20:30 часа.

Седмицата на музикалния спектакъл е кръстена " Под звездите " и ще се открие на 12.07 с “Част от сбирка “ по Димитър Воев, театър на Иван Юруков.
 Народният спектакъл анулира всички спектакли до 15 ноември Народният спектакъл анулира всички спектакли до 15 ноември
Народният спектакъл „ Иван Вазов “ анулира плануваните от 1 до 15 ноември 2020 година спектакли и на трите си подиуми, оповестиха от мъртвец...

Ще бъдат показани спектакли по емблематични български творби от Алеко Константинов и Емилиян Станев, както и неповторимата джаз-опера на Любо Денев “Вечеря в Манхатън “.

На 18.07 ще бъде премиерата на “Времето е в нас и ние сме във времето ” - музикално-драматичен театър, отдаден на Апостола на свободата Васил Левски.

Театралните представления и музикални концерти в залата на Двореца са от 19:30 часа, а на лятната открита сцена от 20:30 часа.

Програмата на " Нов спектакъл " НДК е подкрепена от Столична община и Национален фонд Култура, а билети се продават на Билетен център НДК.
 Феерия от събития и през тази седмица в Музикалния спектакъл Феерия от събития и през тази седмица в Музикалния спектакъл
Двоен празник ни чака в Националния музикален спектакъл " Стефан Македонски " през тази седмица. За всички фенове на оперетното изкуство...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР