Нов скандал в министерството на Тодор Тагарев. Шефът на Информационния

...
Нов скандал в министерството на Тодор Тагарев. Шефът на Информационния
Коментари Харесай

Нов скандал: Ястреб на Тагарев забрани религията по Военния канал

Нов скандал в министерството на Тодор Тагарев. Шефът на Информационния център на Министерството на защитата Владимир Миленски е забранил на репортерите от Военния ефирен канал (ВТК) да демонстрират фрагменти с набожен обред на Българската Православна Църква, с мотив, че това е нездравословно за армията.

Според Миленски в нея нямало попове, равини и имами и не било редно на феновете да се демонстрират църковни ритуали, написа " Гласове ".

Миленски, който е член на Атлантическия съвет, се спряга за доста доближен до министър Тагарев. Той идва от Брюксел и заема един от най-важните постове в МО. 

Информационният център на Министерството на защитата реализира медийната политика на ведомството с опциите на военните печатни, аудиовизуални и електронни средства за всеобща връзка.

Центърът създава и популяризира печатна, телевизионна и друга аудио-визуална продукция, в това число документални и военноучебни филми за потребностите на МО, Въоръжените сили и обществеността. Осъществява всекидневен мониторинг на националните и районните електронни и печатни медии, цифровизира филмовия фонд на МО и поддържа електронна страница с вести и други изявления от страната и света.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР