Нов опит за пренареждане на жълтите павета. Въпреки че беше

...
Нов опит за пренареждане на жълтите павета. Въпреки че беше
Коментари Харесай

След ремонта през есента: Пак редят жълтите павета

Нов опит за пренареждане на жълтите павета. Въпреки че беше пренаредено предишното лято, трасето още веднъж ще бъде затворено за реорганизация. Очаква се това да се случи след средата на май, а трафикът ще бъде пренасочен по ул. „ Оборище “.

Жълтите павета се разместиха единствено няколко дни след ремонта им през есента. От компанията реализатор обясниха, че повода е тежкият трафик от колите. Проблемният сектор ще бъде пренареден за нейна сметка.

„ Работна група направи доста проучвания, пробен сектор отвън централната градска част. Материалите, употребявани за него за разказани и работната група излезе с предложение за смяна на някои от материалите за фугата и основата под паветата. По всяка възможност това ще стане през втората половина на месец май “, сподели зам.-кмет на София Ангел Джоргов.

На въпросния тестови сектор се употребява специфична смола във фигуриращата примес. Когато стартира ремонтът, обходният маршрут ще бъде по улица „ Оборище “, където сега тече ремонт.

По думите на Ангел Джоргов реконструкцията на жълтите павета е единствено 1% от целия ремонт, който включва карето сред булевардите „ Васил Левски “ и „ Георги Раковски “, „ Цар Освободител “ и ул.„ Московска “, цитира Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР