Нов контейнер за събиране на дрехи, обувки и отпадъци от

...
Нов контейнер за събиране на дрехи, обувки и отпадъци от
Коментари Харесай

Изгоря контейнер за събиране на дрехи и обувки в Брацигово

Нов резервоар за събиране на облекла, обувки и боклуци от текстил в Брацигово, е изгорен. За това оповестяват от Общината в града. Инцидентът е станал денем, аргументите за него към този момент са незнайни.



Конструкцията от метал е изцяло унищожена. Сигналът за пожара е подаден и на тел. 112. Екипът на Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " е загасил огъня преди да провокира по-сериозни вреди. Причините към момента не са ясни, само че е прекомерно евентуално запалването да е съзнателно или плод на хулиганска демонстрация - оповестиха от Община Брацигово и приканиха жителите, в случай че някой има информация за причинителя, да алармира.

За да се подписа контракт с компания за доставка на този тип контейнери, Община Брацигово е преговаряла близо една година. За страдание обаче няма и шест месеца от както са сложени двата контейнера, а похищенията по отношение на тях са многократни, вследствие на което единият към този момент е погубен - разясниха от локалната администрация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР