Нов кабинет, омикрон! Няма как двете теми на есента да

...
Нов кабинет, омикрон! Няма как двете теми на есента да
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Пета ковид вълна ни удря за Нова година 

Нов кабинет, омикрон! Няма по какъв начин двете тематики на есента да не са централни и в утрешния брой на " Марица ". Но! Подготвили сме още куп пловдивски тематики, любопитни четива, мнения, изявленията. Подробностите:

Пета коронавирус вълна ни удря за Нова година

Пета коронавирус вълна ще удари България към Нова година. Ще я докара най-новата и заразна разновидност ​омикрон, която потегли от Южна Африка. Прогнозата направи математикът проф. Николай Витанов, който беше участник във към този момент закрития Национален действен щаб за битка с пандемията.



Смъртта дебне по основните пътища в Пловдивско

Трагедията на Автомагистрала „ Струма “ с 45 починали за прощален път повдигна тематиката за пътната сигурност, за неприятното положение на пътните артерии, за това по какъв начин работят институциите. Докато специалистите развиват разнообразни сюжети и гадаят чия е виновността за сходен призрачен сън, мненията им се сплотяват към едно ​- по пътищата в цяла България дебнат смъртоносни клопки.

И до момента в който това не се промени, ние ще именуваме нещастията с поредни номера - „ Своге “ 1, „ Своге “ 2 и така нататък, до момента в който стигнем знака на безконечност. Пътищата в Пловдив и района не вършат изключение и черната хроника е неопровержимо доказателство за това.

37% чакат кабинет с министър председател Кирил Петков
Кабинет на четворната коалиция " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " с министър председател Кирил Петков да поеме властта. Това чакат 37% от участниците в анкетата на " Марица ", която попита кой ще ръководи страната след последните избори на 14 ноември.

Новите политици да прочетат добре законите, преди да ги трансформират

- изявление с Ваня Григорова от КТ " Подкрепа " за предлагането да се криминализират доплащанията на ръка над публично заявените заплати

Газта подгони 1,50 лв. за литър
Постоянният скок на горивата още веднъж тормози водачите в Пловдив, откакто бензинът и дизелът стигнаха 2,50 за литър, а газта гони абсолютния връх от 1,50 лева за литър. Под тепетата даже се заформя митинг против повишаването, проведен от гражданското съдружие " Спаси Пловдив ".

Винарска маза “Todoroff” пусна кепенци
След банкрута на винарска маза „ Розова котловина “ в град Баня, по-известна като царската винарна, още една емблематична винарна в Пловдивско пусна кепенци. Бутиковата маза с хотел “Todoroff” в село Брестовица, ръководена от „ Тодоров “ АД, е оповестена в неплатежоспособност, научи „ Марица “.

Мико зарадва гаджето с червени рози и заря
Втората ракета в тениса ни Димитър Кузманов изненада прелестно гаджето си Християна Тодорова за рождения ѝ ден. Бившата гимнастичка, която навърши 27, получи голям букет от червени рози. Арена на купона стана вилно населено място " Ягода " в Боровец, което беше съобразено и с коронавирус обстановката.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР