Нотариуса е имал интерес към активите на КТБ. Тя беше

...
Нотариуса е имал интерес към активите на КТБ. Тя беше
Коментари Харесай

Нотариуса имал интерес и към КТБ

„ Нотариуса е имал интерес към активите на КТБ. Тя беше фалирана през 2014 година Това написа в този момент в изявленията, направени от Антикорупционния фонд на чуването на Висш съдебен съвет ”.

Това съобщи някогашният вътрешен министър и ръководител на Републиканци за България Цветан Цветанов в ефира на предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS.

„ Аз не мога да бъда съответен в тази посока, тъй като нямам данни за активите, които по-късно се разпродаваха. Но мисля, че има задоволително информация, която може да бъде тествана ”, сподели Цветанов.

Той акцентира, че във краткотрайната комисия в Народното събрание би трябвало да бъде прегледан и казусът „ Осемте джуджета ”, както и назначенията в правосъдната система.

„ Там е ключът. Там са висшите магистрати, които са взели участие дружно с Нотариуса ”, сподели Цветанов.
Когато той самият беше вътрешен министър, не му е било докладвано името на Мартин Божанов.

„ Нямам съмнения кой е гарант на убийството му. Той имаше толкоз доста врагове измежду всички тези негови жертви ”, сподели Цветанов.

Бившият вътрешен министър разяснява и политическата обстановка в страната и идната ротация.

„ Мисля, че това е най-приемливият вид за всички, разяснявайки акад. Николай Денков да остане министър председател. Може би единствено за Габриел няма да е най-хубавото. Но въпреки всичко ще има европейски избори тази година и целият негатив ще бъде повлечен от нея като министър-председател. Ако остане Денков, по време на акцията ще наблюдавахме това, което видяхме на локалните избори – офанзивите на ГЕРБ бяха доста по-остри по отношение на министър-председателя Денков и министрите от Политическа партия ”, съобщи Цветанов.

Според него настояването за „ втори глас на открито ” е несъстоятелна теза. „ Външно министерство съставлява страната ни, а не избрана политическа мощ ”, сподели Цветанов.

Той проучва и репликата на Кирил Петков, че задкулисието стои на първия ред.

„ За мен това е признание. Няма ново и остаряло, към този момент има едно статукво – това е Кирил Петков и всички играчи на първия ред ”, сподели Цветанов.

За европейските избори, той съобщи, че партията му води диалози с други политически обединения за взаимно явяване.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР