Нормално е, когато се инициира политическо обсъждане по важни въпроси,

...
Нормално е, когато се инициира политическо обсъждане по важни въпроси,
Коментари Харесай

Николай Денков: Нормално е да има челен сблъсък на идеи, но и преговори след това

Нормално е, когато се инициира политическо разискване по значими въпроси, то да стартира с преден конфликт на хрумвания, с доста страсти и чувство за невъзможност. Но също по този начин е обикновено след първия конфликт страните да седнат на масата на договарянията и да намерят тези общи механизми и решения, които да реализират набелязаните общи цели. Това съобщи при започване на държавното съвещание министър председателят акад. Николай Денков. 

Изказването му идва два дни, откакто от ПП-ДБ предложиха на ГЕРБ-СДС меморандум за ръководство на страната за идващите 9 месеца след ротацията на премиерския пост. Отговорът пристигна нощес от вицепремиера Мария Габриел, която заявява, че няма да подпише въпросния меморандум. Достатъчно дълго слушах коя е подобаващата позиция за Мария Габриел и по какъв начин би трябвало да се случат нещата, разяснява още външният министър. 

По думите на министър-председателя хората чакат да се намерят работещи решения и да се продължи напред с промените. Почти девет месеца това държавно управление работи и има резултати поради обстоятелството, че всички показахме, че можем да водим разговор. Показахме, че можем да намираме решения в интерес на хората, означи още Денков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР