Нора Бешкова поема позицията мениджър Търговски маркетинг на Девин ЕАД.

...
Нора Бешкова поема позицията мениджър Търговски маркетинг на Девин ЕАД.
Коментари Харесай

Нора Бешкова е новият мениджър Търговски маркетинг“ на Девин

Нора Бешкова поема позицията управител " Търговски маркетинг " на Девин ЕАД. На нея тя ще управлява и развива наличието на марките DEVIN, Granini и Red Bull в над 35 000 обекта от комерсиалната мрежа в цялата страна.

Професионалният път на Нора Бешкова в компанията стартира от маркетинговия отдел в края на 2015 година на позицията " Маркетинг анализатор ". През 2017 година тя е нараснала в управител " Пазарни изследвания и потребителски настройки ". Година по-късно, Нора поема нова посока на развиване в отдел " Продажби " и оглавява комерсиалните функционалности за Red Bull и Granini на национално равнище. Преди Девин ЕАД, Нора Бешкова натрупва стабилен опит в областта на бързооборотните артикули, като над 3 години е съветник " Пазарни изследвания " в GfK България.

" Девин е компания, известна с изключителното си наличие в комерсиалните обекти и за мен ще бъде предизвикателство да надградя към този момент постигнатото. Оценявам доверието и опциите, които управителният екип ми дава за следващ път. Вярвам, че дружно с екипа от експерти, с които работя, ще успеем да изпълним амбициозните проекти за развиването на бизнеса ", показа Нора Бешкова, управител " Търговски маркетинг " на Девин ЕАД.

" Нора е измежду образците в нашия екип за експерт, който демонстрира отлични умения, упоритост, отговорност и по този начин постоянно надвишава заложените цели. Всеки подобен човек при нас има опция да се развива допълнително отдели и посоки. Гордеем се с това, че Девин е компания, която дава необятни хоризонти за чиновниците си, които показват пристрастеност към работата си и откровено любознание ", добавя Таня Младенова, началник " Човешки запаси " в Девин ЕАД.

Нора Бешкова има бакалавърска степен по " Бизнес администрация " от Американския университет в Благоевград и магистърска степен по " Информационен мениджмънт " от Тилбурския универститет в Нидерландия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР