Нито съм Нострадамус, нито съм гадател. Дълги години съм работил

...
Нито съм Нострадамус, нито съм гадател. Дълги години съм работил
Коментари Харесай

Октай : Няма как да се изправиш срещу политическите алигатори с усмивка и добри намерения

" Нито съм Нострадамус, нито съм вещател. Дълги години съм работил като началник на избирателен щаб на Движение за права и свободи и не преставам да работя, познавайки електоралното пространство, по какъв начин се гласоподава в България ", това съобщи политическият анализатор Осман Октай пред " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ".

" Тази вълна, която стартира от 2020-та година, имаше поддръжка от към 70-75% от жителите за смяна и продължава да дефинира изборните страсти в България. Колкото и да пробват да се управляват с измислени разбори и пропагандатори, тази вълна няма да може да обърне тази страст за поддръжка за смяна на българското поданство ", продължи той.

По думите му не е ясно какво количество гласове ще получи Движение за права и свободи от Турция на идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври.

" При една нова четворна коалиция, ще има по-стабилно болшинство поради съществуването на съвместен надзор на обединенията. Мисля, че новият " Слави Трифонов " ще бъде Корнелия Нинова, а не Стефан Янев ", предвижда Октай.

" Емоцията дефинира изборите през последните 32 години, откогато има избори в България ", акцентира политическият анализатор.

Според него, всичко отрицателно, което се " изсипва " по адрес на някогашните ръководещи, работи в тяхна изгода.

" С усмивка и положителни планове няма по какъв начин да се изправиш против политическите алигатори ", безапелационен бе някогашният кадър на Движение за права и свободи.

" 5-10 години, дай Боже без кръв да мине, ще е отвоюването на страната, завладяна 32 години. Това е заложено още от кръглата маса ", акцентира Октай.

" Сега, това младо потомство, необременено от предишното, ще преподреди страната по съвременен метод, само че това преподреждане няма да стане нито за 7 месеца, нито 7 години ", добави политическият " Нострадамус ".

" Българският гласоподавател ще излезе на изборите и ще желае смяна ", безапелационен бе Октай.

" България не е завладяна от политическите обединения и техните водачи. България е завладяна от тези олигархични кръгове, които употребяват по 20-30 милиарда в сивия бранш. Коридорите от България - водят до Москва ", добави той.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР