Нито един данък не е просрочила “Лукойл-Нефтохим. Това заяви пред

...
Нито един данък не е просрочила “Лукойл-Нефтохим. Това заяви пред
Коментари Харесай

Счетоводител на “Лукойл Нефтохим”: Нито един данък не е просрочила компанията

Нито един налог не е просрочила “Лукойл-Нефтохим ”. Това съобщи пред Нова тв Анелия Дачева, счетоводител в нефтопреработвателната компания. Дачева е нефтохимик. Заедно с сътрудниците си тя излезе на митинг на кръговото кръстовище на Бургас към София.

„ Като счетоводител декларирам, че „ Лукойл-Нефтохим ” не е просрочил нито един налог, всички заплати и осигуровки са импортирани, всички заплати са действителни ”, посочи Дачева.

Този предиобед членовете на Синдиката на българските нефтохимици затвориха кръговото придвижване на изхода на Бургас към Автомагистрала “Тракия ”

Още в понеделник чиновниците на бургаската рафинерия обявиха, че са подготвени да пазят законно работните си места. Тяхното решение пристигна откакто стана ясно, че страната желае да разиска още веднъж оставането на дерогацията за импорт и преправка на съветски нефт.

Затворено остава до 12 часа кръговото кръстовище от Бургас към София. Само рейсове на градския превоз и коли за спешна помощ позволяват протестиращите нефтохимици.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР