Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви нов маршрут от Бургас - Познан

...
Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви нов маршрут от Бургас - Познан
Коментари Харесай

Нискотарифна авиокомпания пуска полети от Бургас до Познан

Нискотарифната самолетна компания Ryanair разгласи нов маршрут от Бургас - Познан (Полша), оповестиха от превозвача. Полетите ще бъдат 2 пъти седмично от април като част от графика за сезон Лято`23.

Посетителите на Бургас към този момент могат да резервират заслужена лятна почивка, наслаждавайки се на най-ниските цени на Ryanair до най-богатия избор от дестинации.

Обратно българите могат да се възползват от този трогателен нов маршрут от Бургас до Познан за Лято`23, заяви travelnews.bg.

Алика Голебиовска от Ryanair съобщи: " Ryanair има удоволствието да даде още по-голям избор и стойност на нашите български клиенти с прибавянето на този нов маршрут Познан към нашия график за Лято`23, предлагайки на нашите клиенти/посетители в Бургас още по-голям избор за техните летни ваканции на най-ниските цени в Европа. Очакваме с неспокойствие да посрещнем клиентите на борда на нашите полети до/от Познан това лято, защото Ryanair продължава да дава повече полети, съгласуваност и по-ниски цени от всяка друга самолетна компания за България ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР