Николета Лозанова иска второ дете, това призна самата тя в

...
Николета Лозанова иска второ дете, това призна самата тя в
Коментари Харесай

Бременна ли е Николета? Намекна за „малко ангелче, бебе момченце”

Николета Лозанова желае второ дете, това призна самата тя в профила си в обществените мрежи, видя HotArena.  

Половинката на вратаря Ники Михайлов разкри, че единственото нещо, за което бленувам, е бебе. На въпрос от обожател какво желае от живота, Николета беше безапелационна: " Мое малко ангелче, бебе момченце ”.

Отговорът на плеймейтката шокира почитателите, които даже допускат, че тя сега е бременна. Николета написа също, че готви изненада напълно скоро, което напълно завихри слуховете за предстоящ правоприемник на Ники М. Бившата водеща е в изолираност дружно с обичания си и щерка си Никол, която е плод на брака й с Валери Божинов. Николета в последно време  споделя по-лични моменти и си разрешава да разкрива мистерията към всекидневието си в изолираност.

От изявленията в Инстаграм излиза наяве, че Ники Михайлов е извънредно виновен към грижите за осем годишната Никол. Макар да не й е татко, футболистът се грижи за момиченцето като за свое дете.  Ники постоянно играе карти с Никол, даже й разрешава да му бие шамарчета при загуба. Николета  тежко претърпява интервала на възбрана за пътешестване.

Сексапилната моделка не може да прежали неналичието на полети и страда за обичания си град Милано.  Николета показа, че при първа опция ще стартира да обикалят света,  пише „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР