Николета Лозанова е бременна! Плеймейтката обяви новината по типичния си начин,

...
Николета Лозанова е бременна!
Плеймейтката обяви новината по типичния си начин,
Коментари Харесай

Взриви нета: Николета Лозанова се пусна г@ла и много бременна!

Николета Лозанова е бременна!

Плеймейтката разгласи новината по типичния си метод, като се пусна гола. Но почитателите и потребителите на нета зейнаха с уста, тъй като най-много на фона на голотиите се откроява бременното й коремче. И то разкрива много напреднала бременност.

Новината раздруса нета и потребителите на мрежата се юркаха през глава да честитят на бъдещата майка. Това е второ дете за моделката, като първото е плод на връзката и с футболиста Валери Божинов.

Малката принцеса, която към този момент е на 11, живее с майка си и новия си баща, само че ужасно е привързана и към биологичния си родител, който не я оставя, а постоянно се стреми да бъде с нея.

За Ники Михайлов, разбираемо, насладата е голяма. Не се знае по какъв начин се е стърпял да не популяризира богатствата новина. Но едно е несъмнено, вратарят е на седмото небе от благополучие. И за урок на злобарите и на неверниците, Малката перука може да „ прави деца “. Защото мнозина са питаха за какво двамата нямат общо дете, в случай, че любовта им е видна и огромна.

За Ники това е първа рожба, само че той безрезервно се грижи и за дребната Никол, която го обожава.

Да са живи и здрави двамата и да се радват на бъдещата си рожба. А на НиЛо, от сърце, пожелаваме лека бременност!

Източник: България през днешния ден

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР