Николай Николов поема длъжността директор Бизнес продажби и маркетинг“ в

...
Николай Николов поема длъжността директор Бизнес продажби и маркетинг“ в
Коментари Харесай

Николай Николов е новият директор „Бизнес продажби и маркетинг“ на Теленор България

Николай Николов поема длъжността шеф „ Бизнес продажби и маркетинг “ в Теленор България, считано от юли тази година. Николов стартира работа в компанията през 2004 година, като за този интервал заема разнообразни търговски позиции. От 2012 година е на управителни длъжности, като последната от тях е управител „ Стратегически бизнес продажби “. Под негово управление са реализирани значими стратегически покупко-продажби и са привлечени огромни бизнес клиенти.

„ С неговия опит, умения и потвърдени резултати, съм сигурен, че ще продължим да бъдем очевидци на триумфа в този значим за компанията ни сегмент. Уверен съм, че със взаимна работа дружно с нашите сътрудници бизнес екипът ще продължи да реализира мощен напредък. Пожелавам му шанс и триумф в новата му роля “, разяснява Богдан Узелац, основен търговски шеф в Теленор България.

“Това, което ни отличава на пазара е извънредно виокото равнище на обслужване и отлична връзка с нашите бизнес клиенти. Фокусът на целия ни екип е да продължаваме да поддържаме и даже покачваме удовлетвореността на клиентите ни, тъй като за нас, а и за бизнеса, това е извънредно значимо. Само по този метод можем да продължим да предлагаме отлични телекомуникационни и цифрови артикули и услуги в поддръжка на бизнеса у нас. “, съобщи Николай Николов.

Един от последните артикули, които телекома предложи на българския бизнес, е приложението „ Digital Office ”. Неговата съществена цел е да цифровизира и улесни взаимоотношението и връзката на фирмите с техните чиновници, изключително във времена на все по-налагащата се наклонност за работа от разстояние. Преди няколко дни продуктът получи две оценки от годишните нагарди на b2b Media за „ Мобилна иновация “ и „ Технологична иновация на годината “.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР