Николай Димитров - Хичо даде интервю за gong.bg. Синият юноша

...
Николай Димитров - Хичо даде интервю за gong.bg. Синият юноша
Коментари Харесай

Хичо: Еуфорията в Арсенал ми изигра лоша шега, Левски е вариант за край на моята кариера

Николай Димитров - Хичо даде изявление за gong.bg. " Синият " младеж съобщи, че чак в този момент осъзнава какво е постигнал с Левски в България и присъединяване на отбора в групите на Шампионската лига.

" Руският футбол е много друг, отличава се от всички други места, на които съм бил. Той е много силов, натъртва се на отбраната. Манталитетът е да се задържи 0:0 и в случай че не победим, то най-малко да не губим. С това също трябваше да привикна, само че множеството атакуващи футболисти в Русия страдат от това нещо. Все отново, в случай че играеш в грандовете, последното нещо в главата ти е отбраната, само че виждам, че в Европа също се пазят повече. Когато отидох в клуба, най-популярното име бе Роман Павлюченко, а в този момент е Паша. Ако би трябвало да съм почтен, в случай че не им знаеш имената, в никакъв случай няма да ги отличиш. Те са толкоз скромни в съблекалнята даже не им се чува гласа. Позитивни са и виждам, че се пробват да оказват помощ с опит най-много.

Планове във футбола не би трябвало да се вършат, до момента колкото и пъти да съм възнамерявал, в никакъв случай не се е случвало. Има много фактори, които не зависят от мен, само че бих играл докато мога. Желанието ми е да си завърша кариерата в България, би било добре в Левски. Сега не се възнамерявам за взимане на такова решение обаче. Подкрепям напълно концепцията да се дава късмет на младите. Започнахме по-млади даже от тях. Тогава шансът ни беше безплатно, не го защитавахме, преходът бе много сложен, трябваше много време. Това обаче бе плод на положителния план и на смелото управление, което ни пускаше, макар че не показвахме най-хубавото, на което сме способни.

Лудогорец са една-две, даже повече крачки пред другите тимове. Това не им прави услуга в Европа, тъй като изпитват усложнения. Те не са откъм класа, тъй като те имат много класни играчи, само че методът на бързо мислене и отиграване е много по-бърз в чужбина.
 Снимка 457669
Източник:

Не знам дали може да ни се случи по-благоприятно стичане на събитията. Мисля, че имаме шансове за класиране на Евро 2020. Шансовете ни са 50/50. Унгария са изцяло преодолими, само че всичко зависи от много условия. Това, с расизма, беше нагласено. Според мен изкуствено се пробваха да ни изкарат расисти. Сякаш всички чакаха да се отприщи тази тематика и да се почне расистки скандал, в дъното на който да сме ние, а това го има на всички места. Като режисура от спектакъл беше. Дори аз, който в никакъв случай преди този момент не бях виждал прекъсване на игра поради расизъм, бях осведомен какво би трябвало да се случи.
 Снимка 447685
Източник:

Съжалявам, че не оцених момента, когато отидох на проби в Арсенал. Ако имах настоящето си мислене, нещата щяха да са разнообразни, само че опитът ни учи. Тогава просто не осъзнавах по какъв начин би трябвало да постъпя. Насладих се на самите проби, въпросът е какво направих по-късно. Не се възползвах от шанса, който имах. Мислех си, че откакто съм стигнал до там, значи ще стартира да играя за огромен тим в чужбина и играта ми стартира да страда от това. Не знаех по какъв начин да се оправя с цялата еуфория към това нещо. Колкото е мъчно да се оправиш, когато си долу, толкоз е мъчно и когато си горе. Аз бях доста млад, когато ми се случи, и ми изигра неприятна смешка. Винаги си проследявам Арсенал, по този начин или другояче те постоянно държат атрактивен и бърз жанр на игра. Английското състезание подготвя за подобен вид футбол. Страдат след раздялата с Венгер, ще би трябвало да намерят някакъв негов еквивалент. Все отново повече одобрявам Манчестър Юнайтед, тъй като и българин игра там. Но откогато отидох в Арсенал, са ми покрай сърцето, само че не мога да кажа, че съм разпален почитател ", сподели Димитров.
 Николай Димитров-Хичо игра 57 минути за Урал, клубът му инкасира домакинска загуба
Николай Димитров-Хичо игра 57 минути за Урал, клубът му инкасира домакинска загуба

Тимът от Екатеринбург отстъпи на Оренбург с 1:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР