Николай ДенковВ крайна сметка Нотариуса е бил информатор на МВР

...
Николай ДенковВ крайна сметка Нотариуса е бил информатор на МВР
Коментари Харесай

Всеки може да се окаже на мушката на скритата власт, ако засегне интереса на онези, които държат институциите-бухалки

Николай Денков

В последна сметка Нотариуса е бил " осведомител " на Министерство на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи е заличавало престъпните му регистрации от масивите си.

Въпреки всички опити да бъде обезкървен и заглъхнал с пудел-скандали, казусът „ Нотариуса “ продължава да е най-потресаващото проявяване на скритата власт на службите и прокуратурата, която изнудва, заплашва и унищожава всеки, който застане на пътя й.

Три месеца след началото на следствието резултати няма. Няма повдигнати обвинявания, няма дейности против чиновници на Министерство на вътрешните работи, за които излязоха задоволително данни, че са били в контакт с Мартин Божанов - Нотариуса. Вчера Антикорупционният фонд разкри, че още през 2022 година, съгласно информация на ГДБОП, изпратена до прокуратурата, Нотариуса е бил " осведомител " на Министерство на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи е заличавало престъпните му регистрации от масивите си.
Силовите структури оглушително мълчат по случая, само че без никакви задръжки подмятат внушения - фотоси, документи с неразбираема достоверност, очевидци с неразбираеми претекстове и още куп следствена информация по измислени кавги.

Най-големият проблем не е, че такива средства се употребяват против политици в предизборна акция. Ние би трябвало да можем да понесем и повече. Най-страшното е, че безусловно всеки може да се окаже на мушката на скритата власт, в случай че засегне интереса на тези, които държат институциите-бухалки. Много почтени хора и почтени бизнеси в действителност стават жертва на този октопод и в този момент – и ще става все по-зле, в случай че не довършим правосъдната промяна.

ГЕРБ и Движение за права и свободи ни нападат с кална и мръсна акция, тъй като скритата им власт, за която никой не е дал своя вот, може да загуби всичко, в случай че успеем да я разградим.
Можем обаче да живеем в естествена европейска страна, вместо в балканска тирания, в случай че дружно върнем действителната власт на хората на изборите на 9 юни.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР