Nigella Lawson вярва, че единствената пуйка, която трябва да се

...
Nigella Lawson вярва, че единствената пуйка, която трябва да се
Коментари Харесай

Рецептата за „супер сочна“ печена пуйка на Nigella Lawson прави издълбаването невероятно лесно

Nigella Lawson има вяра, че единствената пуйка, която би трябвало да се яде на Коледа, е в саламура, тъй като прибавя спомагателен усет, прави месото нежно и е по-лесно издълбайте.

Няма нищо по-лошо от това да робувате с часове в кухнята на Коледа, единствено с цел да поднесете суха пуйка, с цел да може фамилията да опита да си озъби. Найджела Лоусън споделя, че сме преварявали птицата от години и тя счита, че единственият метод да я изядем е, откакто е в саламура.

Тя показа метода си за подготвяне на вашата пуйка с пикантни бани, преди да влезе във фурната, и има вяра, че ще бъдете „ изцяло уверени “ от саламура, откакто я опитате, тъй като прибавя фина фалшификация, прави месото нежно и затова е по-лесно за нарязване.

" Искам да кажа: какъв брой мъчно е да напълниш тиган или огромен пластмасов резервоар или кофа с вода и подправки и да пуснеш пуйка в него? " Тя пита. И в случай че се притеснявате да го поставите в хладилника си, до момента в който процесът протича, не е нужно да го вършиме. „ По това време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР