Ние показахме, че другите са аматьори. Дори техните избиратели съжаляват

...
Ние показахме, че другите са аматьори. Дори техните избиратели съжаляват
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сливен: Ние показахме, че другите са аматьори. Дори техните избиратели съжаляват за тяхната мнима промяна

" Ние показахме, че другите са дилетанти. Дори техните гласоподаватели съжаляват за " спасението " и за тяхната мнима смяна. На нито 1 въпрос не могат да отговорят - и за корупцията, и за всичките им фамилните схеми, които излизат всеки ден ", разгласи в Сливен пред актива на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

Той иронизира Политическа партия, че " ГЕРБ би трябвало да догони външния дълг на Асен Василев, който към този момент е 36% ", с цел да може още веднъж да приложи строга фискална дисциплинираност, което ще ни направи членове на Еврозоната. Разликата би трябвало да е отчетлива, с цел да може да желаете от мен да носим отговорност, добави Борисов.

И бе безапелационен, че " към този момент е несъмнено, че Кирил Петков и Асен Василев не могат да са министри. "

" Денков е споделил за пачките да обвинят пудела?!Академикът, който стана подобен по време на министерстването си. Толкова тщеславни хора ", сподели още водачът на ГЕРБ.

И напомни, че България е изпаднала в тотална изолираност!

" Президентът на Китай Си Цзинпин е във Франция, по-късно отива в Унгария и в Сърбия. Китай прави стратегическо партньорство към нас. По време на ръководството ни правехме формати " 16+1 ", Берлински развой, всички бяха в България - Китай, Европейски Съюз, Турция, Гърция. Сега всичко минава около нас, нулево присъединяване ", добави някогашният министър председател.

Според него правело усещане, че Радан Кънев е пети в листата на ПП-ДБ за евродепутати, а “знамето ” на " Промяната " Тодор Тагарев въобще го няма в листите. Атанас Атанасов пък бил претендент за ръководител на Народното събрание, а в този момент дори не е лидер на листа.

" Колегите от Демократична България и техните гласоподаватели би трябвало да схванат, че откакто ПП-тата се качиха върху всички нас и желаеха да узурпират с 30 индивида цялата власт в страната, в този момент последствията са и за Демократична България. Същите каквито търпи и ГЕРБ ", безапелационен бе Борисов.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР