Ние не искаме КЗК да е майка на монополите и

...
Кирил Петков: Ние не искаме КЗК да е майка на монополите и мащеха на гражданите

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кирил Петков: Ние не искаме КЗК да е майка на монополите и мащеха на гражданите

Ние не желаеме Комисия за защита на конкуренцията да е майка на монополите и мащеха на жителите, желаеме хората да знаят, че някой ги пази. Това съобщи Кирил Петков – ПП-ДБ, в коридорите на Народното събрание.

 

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Нормално ли е мобилните оператори да си подвигат цените безотговорно,

не е обикновено, в случай че имаше регулатори, нямаше да има медии и подправени вести. Нормално ли е да имаме Евра, Нотариуси и Джуджета. Не, хората желаят да отидат в съда и да знаят, че този съд ще отсъди заслужено. Толкова са елементарни нещата. Няма нищо комплицирано. Ако имаме обща визия за тези неща и създадем регулаторите в действителност самостоятелни и тези институции ги построим по верния метод, то вторичен е диалогът за министрите, в случай че всичко това се реши. Каним Борисов и госпожа Мария Габриел на договаряния в петък. Огромен приоритет за всички нас е Еврозоната, безумна концепция е промяна на финансов министър по това време “, съобщи Петков.

„ Всички диалози за министри са второстепенни. Ще преговаряме с който ни пратят “, сподели Христо Иванов.

 

Още гледайте във видеото на SafeNews:

 

SafeNews припомня, че президентът Румен Радев ще разгласи графика за осъществяване на съвещания с парламентарните групи. Това значително ще дефинира с какъв брой време ще разполагат ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за договаряния, според от темповете на конституционната процедура по желание на ново държавно управление.

„ Явно пристрастеностите се нажежават и не е ясно дали водачите на партиите от обединението в оставка блъфират, дали играят политически покер, дали си подвигат залозите за идно удължение на взаимното ръководство, дали активизират своите гласоподаватели за нови избори “, съобщи Румен Радев.

След единомислещото приемане в Народното събрание на оставката на държавното управление, следва Радев да се срещне с всички парламентарно показани партии. След това ще връчи мандат на ГЕРБ-СДС като най-голяма парламентарна група – те имат седмица, с цел да предложат кабинет.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР