Незначителни суми водят до значително влияние върху общественото съзнание в

...
Незначителни суми водят до значително влияние върху общественото съзнание в
Коментари Харесай

Христо Грозев: За 150 евро български медии са публикували пропагадни статии на ГРУ - Медии

Незначителни суми водят до доста въздействие върху публичното схващане в България, което не трябва да се случва. Статия, написана от ГРУ да речем, е оповестена и в български медии - против 150 евро, заяви пред Нова телевизия разследващият публицист Христо Грозев.

Македонският дописник Дарко Тодоровски получава задания от Русия и посредством своя мрежа в България съумява да разгласява тези публикации против възнаграждение. Заплащането варира от 150 евро за публикация, която е дезинформационна, до 300 евро. Тоест най-скъпата е 600 лв., посочи Грозев.

Има хиляди присъстващи на територията на България съветски жители, които са получили - с помощта на инвестиция - право да живеят в България дълготрайно и които са в тясна връзка с техните специфични служби. Надявам се българските специфични служби и контраразузнаването да имат взор върху това, сподели журналистът от уеб страницата " Белингкат ".

Когато преди година разследвахме една интервенция на ГРУ по бойкот на следствието на сваления Боинг над Източна Украйна през 2014 година в телефонните диалози на генерала от ГРУ, който се занимаваше със бойкот на следствието, имаше и български телефонни номера. За част от тези контакти ние имаме догадка, може би ще публикуваме следствие в околните дни, заяви Христо Грозев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР