Неудачна престъпна банда беше принудена да се изправи пред разпадането,

...
Неудачна престъпна банда беше принудена да се изправи пред разпадането,
Коментари Харесай

Неудачна престъпна банда нахлу в атомна електроцентрала, но беше хваната, когато оставиха телефонни карти

Неудачна незаконна тайфа беше принудена да се изправи пред разпадането, откакто съобщи, че е нахлула в атомна електроцентрала, „ с цел да изследва и играе футбол “.

Четиримата мъже оставиха след себе си диря от улики, откакто се насочиха към електроцентралата, в това число личните им изпражнения и някои от буквите на бандата в графити. Те бяха пътували от Манчестър до обекта на уелския остров Англиси и най-после бяха упрекнати в скрит план за кражба.

Бандата сподели на полицията, че са били там, с цел да „ изследват или играят футбол “, само че арбитър означи, че ъглошлайфът, открит в транспортното им средство, не е бил нужен за туризма по време на правосъдно съвещание по отношение на проникването в електроцентрала Wylfa. Прокурорът Джеймс Коутс сподели, че четиримата по-късно признаха скрит план за кражба на три бизнес пространства, в това число електроцентралата.

Джон Уайт, 51, Гилън Грегъри, 35, и Кристофър Кларк, 34, се пробваха да вземат мед, само че избягаха. Служителите на мястото предали на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР