Нещастна баба успя да цензурира някои нахални кукли танцьорки Морис,

...
Нещастна баба успя да цензурира някои нахални кукли танцьорки Морис,
Коментари Харесай

Баба се оплаква от голота във витрината на благотворителния магазин като голи кукли танцьорки Морис за продажба

Нещастна баба съумя да цензурира някои нахални кукли танцьорки Морис, които се продават, с цел да съберат пари за щедрост.

Група плетачи бяха принудени да покрият своите пет „ голи “ творения, откакто получиха недоволства за забележими гениталии на витрината. Куклите, включващи служител на реда, викарий, космат мъж, жена с шал и шапка и дама с перли, се продаваха в Шептън Малет, Съмърсет.

Позиционирани в предната част на Кафенето и галантерията Hive в дребното градче привлякоха доста внимание, само че някои поданици не видяха смешната страна и поставиха старания да ги отстранен. Куклите, изплетени, с цел да оказват помощ за набирането на пари за службата за въздушна кола за спешна помощ на Дорсет и Съмърсет, носеха единствено шапки и звънчета към глезените си.

Собственикът на кафенето твърди, че му е казано, че един от локалните не е желае внуците й „ да гледат гениталиите на път за учебно заведение “. Оттогава Майк Алфорд реши да покрие куклите с дребни плакати, рекламиращи набирането на средства, само че не можеше да по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР