Несъмнено Венци Мартинов е сред най-известните български комици. Няма кътче

...
Несъмнено Венци Мартинов е сред най-известните български комици. Няма кътче
Коментари Харесай

Шоуменът Венци Мартинов на 65: Живея с кучетата Шари и Лъки и ми е спокойно

Несъмнено Венци Мартинов е измежду най-известните български комици. Няма кътче в страната ни, където да не е гастролирал. Усмивката му е толкова заразителна, че съумява да развесели и най-тъжните хора, а вицовете му провокират бръчки вид „ патешки крайник “ у дамите.

 

Подготвя мемоарни истории с желанието да увековечи усмивките на най-хубавите комици в страната ни от 90-те години, взели участие в „ Усмивките на Венци “, с цел да може хората дълго време да се радват на същински, чист и неангажиран прелестен, лично цензуриран, лично сътворен, авторски комизъм.

 

Забелязва, че в последно време от ден на ден хора са оперирани от възприятие на комизъм по разнообразни аргументи. Категоричен е, че когато човек изгуби усмивката си, следват революционни процеси в деветосептемврийски разновидности, с цел да може по-късно още веднъж народът да се смее и да се радва. Преди това несъмнено, е нужно хубаво пречистване на факторите, дразнещи българина и тероризиращи го душевно – това са некадърни и пошли политици, скапана, съзнателно забатачена и неподкрепяна просвета от страна на управителни фактори. Поради тази причина простотията, която настъпи от 10.10.1989 година насам се вихри с гневна мощ.

 

Признава, че не обича шумните празненства и в този ред на мисли и тази година не отбелязал рождения си ден по този метод. Обича най-близките си, спокойствието, тишината и релакса. Съобразява се с мъдростта, гласяща, че на младини на мъжа му трябват пари и дами, а в зрелостта – другари и вино. Вече не държи толкова на подаръците, колкото на наличието на дребното хора, които е поканил. Подчертава, че към този момент се броят на пръстите на едната му ръка.

 

Не изпитва терзания от това, че няма жена до себе си, само че и той като политиците отбелязва, че е отворен за всевъзможен тип новости. Вече е в стратегия, в която любовта не е наложителна и никога не е със спортен темперамент.

 

Не се тормози от старостта, приема я като божи подарък. Това, което постоянно му е харесвало у пенсионерите е, че взимат пари, без да работят. Оплакват се, че пенсиите им, са дребни и е по този начин, само че пък човек стартира да цени времето и здравето си, не губи сила и средства за непотребни работи.

 

Купил си е кемпер, с който обикаля из страната, не бърза за участия, не се надпреварва с времето. Мартинов си купил и дребна вила край Петрохан и твърди, че в планината се усеща като участник в нещо приблизително сред хайдушко придвижване и партизанските отряди на високопланинско равнище. Има време за релакс, радва се на българските хубости и се чуди за какво не са облагородени и разпространявани. Дава си обаче сметка, че народностите, населяващи българската земя имат характерна логика на психиката, откъдето идват всичките ни проблеми.

 

Мечтае за дългоденствие и хубави времена за България. Радва се на домашните си любимци – френски булдог на име Шари и куче от рода на лабрадорите, прибрано от улицата – Лъки.

Инфо: Уикенд

Тагове: Венци Мартинов комик имитатор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР