Непреходните красота и здраве са всеобщ стремеж за всеки съвременен

...
Непреходните красота и здраве са всеобщ стремеж за всеки съвременен
Коментари Харесай

Колаген - еликсир на младостта за здраве и красота

Непреходните хубост и здраве са повсеместен блян за всеки актуален човек. Сред множеството детайли, подкрепящи жизнеността, се откроява едно същинско богатство на младостта - колагенът. Този незабравим протеин играе съществена роля в поддържането на еластичността на кожата, блясъка и гъстотата на косата, здравината на ноктите и костите и, не на последно място, гъвкавостта на ставите. 

С напредването на годините равнищата на колаген в организма понижават фрапантно, което води до появяването на разнообразни неблагоприятстващи здравето и положителния външен тип признаци. 

Няма място за паника, защото има метод да върнете времето обратно и да възстановите младостта си както от вътрешната страна, по този начин и извън. 

Видове колаген, от които се нуждае тялото

 iStock/Getty images

Познати като колаген вид 1 и вид 2, тези незаменими протеини играят основна функционалност в поддържането на разнообразни органи и системи в тялото. Така да вземем за пример, колаген вид 1 е необходим за съвсем всички типове съединителна тъкан, в това число кожа, кости и сухожилия. 

Колаген вид 2, от своя страна, обезпечава още по-комплексна грижа за организма, защото влияе на костното, кожното и чревното здраве. Оптималното съществуване на този вид колаген в тялото благоприятства работата на ставите, здравината на костите, непропускливостта на червата, еластичността на кожата и блясъка на косата. Хидролизираният колаген вид 2 е съществена съставна част на хранителната добавка, която се грижи за безупречния тип на косата, кожата и ноктите.

Симптоми, сигнализиращи неналичието на колаген в организма

 iStock/Getty images

Недостигът на колаген в организма може да докара до разнообразни нежелани признаци. Както казахме, той е значим протеин, осигуряващ структурна поддръжка на доста тъкани и органи. 

Някои от постоянно срещаните сигнали за липса на колаген в организма, включват:

• Изтъняване на косата; 

• Ранно побеляване;

• Изтощаване и раздробяване на краищата;

• Поява на бръчки и разпределяне на кожата;

• Чупливи нокти;

• Болки в ставите и хронична отмалялост.

Ежедневна рутина за грижа за хубостта и здравето

Хранителната диета е от главно значение за поддържането на крепко и красиво тяло. Необходимо е да се стремите всяко ядене да бъде наситено с жизненоважни хранителни субстанции (витамини, минерали и антиоксиданти), които подхранват освен вътрешната ви жизнеспособност, само че и външната ви прелест.

Включването на идващите храни във вашата диета може да обезпечи натурален и ефикасен метод за грижа за хубост:

Горски плодове: Боровинките, ягодите и малините са богати на антиоксиданти, изключително витамин С, който подкрепя производството на колаген, бори се със стареенето на кожата и обезпечава натурален искра на косата;

Мазни риби: Сьомгата, скумрията и сардините са с високо наличие на омега-3 мастни киселини, които поддържат кожата хидратирана и понижават възпаленията в нея;

Ядки и семена: Бадемите, орехите, ленените семена и семената от чия са цялостни със здравословни мазнини, витамини и минерали, които подхранват косата, кожата и ноктите;

Авокадо: Авокадото е превъзходен източник на мононенаситени мазнини, които оказват помощ за поддържане на хидратацията на кожата, дружно с витамини Е и С, които я пазят и укрепват;

Тъмнолистни зеленчуци: спанакът, къдраво зеле и манголдът са цялостни с съществени витамини, като витамин А и витамин К, както и антиоксиданти, които поддържат здрава коса и сияйна кожа.

Към ежедневната рутина за грижа за хубостта и здравето можете да включите и хранителна добавка като, която ще укрепне косата, ще витализира кожата и ще заздрави ноктите.

За да подпомогнете въздействието на добре уравновесената диета, може да подкрепите процеса с хранителната добавка, която въздейства на организма в дълбочина – там, където кремове, серуми, маски и балсами не могат да обхванат.  може да повлияе удобно посредством деликатно подбраните си съставки като хидролизирани колагенови пептиди, хиалуронова киселина, Витамин С, Биотин, Витамин Е и цинк. 

* Преди да употребявате хранителната добавка, е целесъобразно да се консултирате с доктор.

 Parusan

Добавката се предлага под формата на комфортни флакончета за пиянство, дозирани с нужното количество потребни за хубостта субстанции.

Като допълваща грижа за безупречния тип на косата, може да се доверите на шампоаните на Parusan според от нейните потребности.

е особено създаден, с цел да отстранява сухия пърхот от скалпа, като по едно и също време с това потиска растежа на гъбичките, които го предизвикват. Кожата на главата остава чиста и освежена, а косъмът мек и ослепителен.

 Parusan

Шампоанът срещу пърхот е направен по формула, която поддържа киселинната преграда на кожата непроменена. В състава са включени скъпите маслиново масло, което се грижи за раздразнената кожа, и масло от мента, което успокоява сърбежа и освежава скалпа. 

В помощ на дългата коса идва, който е предопределен за ежедневна приложимост и за всеки вид коса. 

 Parusan

Продуктът е извънредно гальовен и подхранващ, като разрешава елементарно разресване на дългите коси. В състава си няма парабени и силикони, само че за сметка на това изобилства от хиалурон, кератин, кофеин, пантенол, рициново масло и биотин. Всички те укрепват структурата на косъма, лимитират косопада, хидратират косата в дълбочина и подхранват скалпа.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР