Неотдавна прекрасната Чарлийз Терон реши да отправи поглед към недалечното

...
Неотдавна прекрасната Чарлийз Терон реши да отправи поглед към недалечното
Коментари Харесай

Чарлийз Терон се страхувала от Том Харди

Неотдавна прелестната Чарлийз Терон реши да насочи взор към недалечното минало, припомняйки си плашещите мигове, които е претърпяла по време на фотосите на кино лентата " Лудия Макс: Пътят на яростта ". Пред американска медия тя описа за токсичните връзки, които е развила с сътрудника си Том Харди, с който извършват основните функции в последната лента от паметната поредност. Франчайзът " Лудият Макс " стартира в края на 70-те години на предишния век и трансформирала преди време Мел Гибсън в звезда от международна големина, отбелязва life.dir.bg.

" Двамата бяхме като женена от дълги години двойка, затворена на тясно в предната част на колата си. Или се карахме грубо, или се игнорирахме... И в случай че би трябвало да бъда почтена, не знам кое бе по-лошият вид ", показа актрисата, посочена за една от най-привлекателните дами на този свят.

Наскоро на пазара излезе книгата " Кръв, пот и хром: Дивата и същинска история на " Лудия Макс ", в която се разкриват детайлности към откритата омраза сред двете холивудски звезди на снимачната площадка. Историите в документалната книга са разказани пред писателя Кайл Бюканън от екипа на продукцията. След разкритията русокоската с горест заключава, че с Харди е трябвало да бъдат по-добри един към различен... Но уви, не по този начин е било. Хората, работили с тях настояват, че омразата посред им била явна за всички. Нещо повече, по думите им те даже отказвали да се погледнат в очите, а какво оставало да се допрян, в случай че не се налагало... за пред камерата.

Напрежението сред тях се породило, когато Харди при започване на плана просрочен с три часа за появяването си на терен, като несериозното му отношение към отговорностите му мощно подразнило Терон. Тя прекарала цялото време, чакайки го в камиона, където е трябвало да снимат първата сцена за деня, облечена в костюма и гримирана - изцяло подготвена за работа.

" Чарлийз имаше цялостното право да му се ядоса. Виждайки, че той идва, тя разгласи на всеослушание, че заслужава да го глобят със 100 хиляди $ за всяка минута, в която забавя работния развой. След момент обаче той ѝ се нахвърли, крещейки: " Какво ми сподели? ", споделя операторът Марк Гьолнихт. " Беше плашещо в профил, Харди прояви експанзия ", добавя той.

Носителката на премия " Оскар " издава, че от оня миг е била в действителност уплашена, защото не е знаела дали екранната ѝ половинка няма да ѝ посегне в изблик на гняв.

" Бях в режим на оцеляване ", не крие тя.

Вместо да се усъвършенства, през идващите дни обаче обстановката излязла отвън надзор - като че ли двамата фактически се трансформирали в облиците, в които трябвало да се превъплътят. Стигнало се до такава степен, че Чарлийз не се чувствала в сигурност около Том, по тази причина помолила да изпратят жена продуцент на място, която да е неразделно с тях на локациите за фотоси, следяща от близко всичко протичащо се. Искането ѝ било подкрепено и изпълнено от режисьора Джордж Милър, който се надявал по този метод да даде някаква разтуха на актрисата.

В свое изявление след премиерата на лентата даже Харди признава, че на моменти натискът, които налагал на колежката си, бил отвратително огромен, само че късно си дал сметка за това. Причината за дейностите му била, че той самият се чувствал подложен на стрес. В диалога той не крие, че това, от което се е нуждаела тя, било по-добър и умел сътрудник от него.

" Най-голямата мощ, която движеше цялата продукция, бе страхът. Бях необикновено уплашена, тъй като в никакъв случай не съм правила нещо сходно ", безапелационна е Терон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР