Неназован депутат от британската Консервативна партия е бил арестуван по

...
Неназован депутат от британската Консервативна партия е бил арестуван по
Коментари Харесай

Арестуваха по подозрения в изнасилване британски консерватор

Неназован народен представител от английската Консервативна партия е бил задържан по съмнения в обезчестяване и полово посягане, съобщи БНР.

Лондонската полиция удостовери, че е задържала мъж по обвинявания за интервала 2002-2009 година. От Консервативната партия обявиха, че депутатът е осведомен от основния учредителен секретар да не идва в Народното събрание, до момента в който се води следствието. Срещу депутата са повдигнати също обвинявания в корист с ситуацията и гласуваното му доверие и непочтено държание на държавна работа.

Говорител на полицията отхвърли да заяви името на обвинявания или да удостовери дали е народен представител. Той единствено съобщи, че незаконните действия са осъществени в Лондон.

Миналия месец " Сънди таймс " писа, че 56 депутати сега са разследвани по разнообразни мотиви, като се стартира от непозволени полови мнения и се стигне до напълно съществени закононарушения.

Арестът нощес съответства с оповестението на два изключителни избора за народен представител, откакто двама от Консервативната партия трябваше да подадат оставки. Единият за полово посягане над 15-годишно момче, а другият – за това, че е гледал порно в Камарата на общините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР