Немското министерство на отбраната е защитило изявление за пресата относно

...
Немското министерство на отбраната е защитило изявление за пресата относно
Коментари Харесай

Немското министерство на отбраната използва "1234" като парола

Немското министерство на защитата е защитило изказване за пресата по отношение на приключването на военни известия, скрити зад паролата " 1234 ". Немските медии се подиграват на министерството за " извънредно смущаващата " детайлност за сигурността.

Изявлението, направено от министъра на защитата Борис Писториус в неделя, беше оповестено в аудиоформат на уеб страницата на министерството в понеделник.

Под линк към услуга за предпазване в облак, където се намира файлът, министерството осведоми посетителите, че могат да получат достъп до записа, като вкарат паролата " 1234 ".

Макар че файлът не е систематизиран и паролата евентуално е определена като сурогат, потреблението ѝ беше остро осмивано от немския таблоид Bild. " След подслушването на Бундесвера [германските военни] от съветски шпиони, това е извънредно смущаващо ", написа вестникът в понеделник.

Германското министерство на защитата разгласява на уеб страницата си изказването за пресата на министър Борис Писториус (63 година, SPD) " по отношение на прихванатите връзки на военновъздушните сили ". То е налично посредством интернет връзка, която изисква ключова дума.

На уеб страницата на Бундесвера строго се показва: " Това известие е предпазено с ключова дума "

В изказване в неделя следобяд Писториус съобщи, че съветският деспот води " осведомителна война " против Германия. Това е " хибридна офанзива " от страна на Русия, целяща да " подкопае решимостта ", съобщи Писториус. Министърът изясни, че неотложно е упълномощил " цялостно " следствие на случая.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР