Нека Бьорк пуска нашите песни.“ Това обяви фолклорната ни гордост

...
Нека Бьорк пуска нашите песни.“ Това обяви фолклорната ни гордост
Коментари Харесай

Янка Рупкина съгласна Бьорк да пуска “Мистерията на Българската гласове”

Нека Бьорк пуска нашите песни. “ Това разгласи фолклорната ни горделивост Рупкина пред „ България Днес “ за това, че международната поп певица Бьорк употребява записи на „ Мистерията на българските гласове “. При откриването на Венецианското биенале за изкуство исландската поп звезда се прояви като диджей и откри сета си с фрагменти точно от осъществяване на „ Мистерията на българските гласове “. Първоначално се смяташе, че хорът би трябвало да даде позволение на Бьорк да пусне техен запис, само че в действителност въпросните фрагменти са били особено записани за обособена ария на различен актьор, а музикантката има лиценз да я пуска. Тоест „ Мистерията “ не може да желае права от Бьорк, че употребява тяхната музика без тяхно единодушие.
„ Нямам срещу да извършват нашите неща “, споделя Рупкина, която е необятно скроена към концепциите на международните звезди. Тя не е до това да си желае правата, защото в самия запис, който Бьорк употребява, не взе участие нейният глас, а просто се радва, че българската национална музика към момента продължава да бъде оценена от огромни музиканти от целия свят.

Светилото във фолклорната музика също ни показа, че към този момент е в положително положение след интервенцията й на жлъчката и прекарания Коронавирус. Процедурата сполучливо направили експерти в елитна столична клиника. Янка се възстановявала сполучливо, само че лекарите я посъветвали да не възнамерява обществени изяви и пътувания, а да отдели време за възобновяване и отмора. „ Вече съм добре, възвърнах се, оправих се от интервенцията, и ковида изкарах. Беше доста подло, само че към този момент, популярност Богу, съм жива и здрава “, показа певицата.

Рупкина навлезе, в средата на 80-те, само че младее най-малко с 15 години, единомислещи са нейните колежки. И на тази възраст популярната певица се появява на ВИП събития със стилна прическа, елегантни рокли и обувки на висок ток.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР